RUTIN

KÄNNS SÅ JÄVLA MENINGSLÖST OM INTE DET HÄR KOMMER MED I TIDNINGEN..  HAR GRANSKAT VARJE SIDA VARJE MORGON UTAN RESULTAT ÄN SÅ LÄNGE. MEN DET SOM KÄNNS KUUUUL ÄR ATT OM DET PUBLICERAS, VAD CHEFEN KOMMER ATT SÄGA ...DET SKULLE INTE FÖRVÅNA MIG OM HAN TOG I MED ALLT HAN ÄGDE BARA FÖR ATT HÅLLA HANS JÄVLA STOLTHET HÖGRE ÄN ALLT!
 VI FÅR HELT ENKELT VÄNTA OCH SE VAD SOM KOMMER ATT HÄNDA.



IDAG SKA VI BAKA..:/ HAR FAN INGEN LUST, JULMARKNADEN KAN TAAAAA SIG :)

NEJ, NU SKA JAG KOLLA PÅ PRISON BREAK! DET ÄR SÅÅ SPÄNNANDE NU :D

PÖSSSS

fjääääsk

Tack vare en viss chef på ett visst telefonföretag fick mig att gå upp skit tidigt idag och sedan när jag väl hade tagit mig in till stan så fick vi veta att vi inte får vara kvar på det där jävla stället i två veckor till som det står i vårt kontrakt.
det kanske inte är någon som hänger med nu, jag tar det kort: jag och sofia trivdes inte på praktikplatsen och ville sluta, vi sa att vi är kvar i två veckor om det behövs eftersom att det vra det vi hade skrivit på. meeen nee chefen sa att vi kunde gå på en gång om läraren ringde sååå check och det gjordes. bla bla bla. han blev skit ARG!
VI SLUTADE OCH FICK DÅ REDA PÅ ATT VI INTE SKULLE FÅ VÅRA PENGAR SOM VI HADE TJÄNAT IN :O

GICK TILL SKOLAN OCH PRATADE FAN MED ALLA OM HUR VI SKULLE GÖRA FÖR ATT VI SKULLE FÅ VÅRA PENGAR. VI KOM FRAM TILL ATT VI SKULLE STANNA KVAR DEM HÄR TVÅ VECKORNA OCH GÖRA NADA PÅ RTM BARA FÖR ATT FÅ VÅRA PENGAR SOM VI FAN FÖRTJÄNAR, MENNN ÅTER IGEN NEEEE, NU FÅR VI HELT PLÖTSLIGT INTE VARA KVAR OCH VI FÅR DESSUTOM INGA PENGAR!!!! DEN DÄR JÄVELN BRYTER KONTRAKTEN NÄR VI MOT VÅR VILJA ERBJUDER OSS ATT VARA KVAR. SÅÅ NU FÅR VI FORTFARANDE INTE VÅRA PENGAR!

FAN DET HANDLAR EGENTLIGEN INTE OM PENGARNA LÄNGRE, VI VILL BARA ATT DEN DÄR... SKA FÅÅÅÅ. JAG VILL FAN ATT DET HÄR SKA KOMMA UT SÅ ALLA KAN VARNAS. VI HAR FAKTISKT PRATAT MED TIDNINGEN SÅ NU FÅR VI VÄNTA OCH SE OM DET BLIR NÅTT.

FICK ÄVEN REDA PÅ ATT EN ANNAN PERSON OXÅ HAR BLIVIT LURAD, SÅÅ VAFAN HOPPAS ALLA SNART SER HUR DET HÄR FÖRETAGET EGENTLIGEN ARBETAR :)

TACK FÖR MIG! ÅTERKOMMER OM EVENTULLA SPEKTAKULÄRA HÄNDELSER. TRO MIG DEM KOMMER!
(SOFIA UTAN DIG SKULLE JAG VARA MOS <3)

PÖÖSSS

JUST DET IMORN BLIR DET ADVENTSKONSERT FÖR MIG OCH SOFIA, HAR LOVAT JEESSS<3


JAAMENVARFÖRINTE

JAG VILL INTE INTE INTE GÅ TILLBAKA TILL DET DÄR JÄVLA RTM HELVETET!!! ÅÅÅ JAG MÅR FAN DÅLIGT AV DET HÄR. JAG OCH SOFIA HAR TILL OCH MED VARIT OCH PRATAT MED EN PSYKOLOG SÅ FAN JAA NI FÖRSTÅR HUR HÅRT DET HÄR TAR PÅ EN.. HAAHA

JAG SKULLE FAN VERKLIGEN VILJA FÅ MED DET HÄR I TIDNINGEN. "RTM LURAR PRAKTIKANTER" HAHA, DEM ÄR SÅ JÄVLA MOOOOOBADE. ÅÅÅ, JAG VILL BARA ATT DET HÄR SKA KOMMA UT I TIDNINGEN. VARFÖR GÅR INTE DET???????
MEN IAF, DU SOM HAR MOTARGUMENT TILL ALLT MAN SÄGER SKULLE VÄL INTE KUNNA BRYTA IHOP FÖR NÅGONTING ALLS.. GUD VAD ARG JAG ÄR. JUST PÅ GRUND AV ATT JAG ÄR TVUNGEN ATT SÄTTA MIN FOT PÅ DET DÄR"NYRENOVERADE SNYGGA FRÄSCKA KONTORET" DET ENDA MAN HÖR ÄR JU TELEFONEN OCH ALLT SURR! HELT VÄRDE :)

NEEE!!

ÅTERKOMMER UNDER MORGONDAGEN HUR DET GICK UNDER DAGEN. HOPPAS VI LYCKAS FÅ MED OSS LITE GRATIS FRUKT OCH LÄSK. SOFIA DU TAR KASTAR OCH PRICKAR MIN VÄSKA MEDANS JAG TAR VÅRA GREJER OCH ÄR REDO MED FLYKTVÄGEN. :) JAAMENVARFÖRINTE

PÖÖÖSSSS

this

SAX

Sofia....

SOFIA, VÄRDLENS BÄSTA SOFIA!
DU ÄR BÄÄST<3

ÄLSKAR DIG SOM FAN GUMMAN!

SES IMORN.

från och med...

PRECIS JUST HÅLLER JAG MIG BORTA. JAG LOVAR, LOVAR LOVAR ATT JAG INTE SKA VARA I VÄGEN FÖR DIG VÄNNEN!

VERKLIGEN FÖÖÖÖRLÅT.

NU SKA JAG RINGA JEEESSSS :D

PÖSSSS

man dör oavsett

JAG HATAR ATT JAG ÄLSKAR DIG.


JOO

vad har jag gjort? hur kunde det bli så här.. jag älskar ju dig!


IMORN GÄLLER DET, FÖRSTA DAGEN FÖR OSS PÅ RTM :) SKA BLI SKÖNT ATT KOMMA BORT FRÅN SKOLAN FAKTISKT. ÄR LITE NERVÖS...

DUUUU. DU VET VAD JAG TYCKER OM ALLT<3

SOOOOOFIA, TACK FÖR IDAG. HAR ALLTID SÅ JÄKLA KUL MED DIG!

(JOPPPPEEE, OM DU LÄSER DET HÄR, JAG MÅSTE PRATA MED DIG)

nu ska jag gå och lägga mig. mår skit,
//v

om

vi ägde!!!!!! mest best :D

dagen vafan

VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN... BRYR MIG INTE OM DU FATTAR ELLER INTE! FAN UPP TILL DIG!!! DU LJUGER FAN HELA TIDEN, UNDRAR OM DU ÄR NÖJD MED DITT LIV!? DU SÅRAR, OCH ÄR SÅ JÄVLA FALSK. URSÄKTA MIG MEN VAFAN... DU TROR ATT DU ÄR SÅ HIMLA MÄRKVÄRDIG OCH SPECIELL.
DU KOMMER INTE HA NÅGON KVAR OM DU FORTSÄTTER ATT LJUGA. I SAMMA SMS SOM DU ANKLAGAR MIG FÖR MASSA JAG INTE HAR GJORT SKRIVER DU ATT DU KAN LITA PÅ MIG OCH BLA BLA BLA. HJÄRTAN HIT OCH DIT. VAFAN PÅGÅR I DITT HUVUD GUMMAN LILLA?



JEESS OCH JAG FICK SE DEN SNYGGA KROPPEN MED DET LITE MINDRE SNYGGA ANSIKTET IDAG IGEN :P MEN VI KUNDE BÅDA MEDGE ATT HAN HAR BLIVIT LITE SNYGGARE SEN SIST. MEN JAG BRYR MIG INTE ENS OM SJÄLVA TOM CRUISE SKULLE KOMMA. JAG HAR REDAN DEN B'ÄSTA!!!!!!!!!!

AJA, NU SKA JAG NER TILL MAMMI OCH BE OM LITE MASSAGE :)

SNART KOMMER ÄVEN SOFIA RINGA. KÄNNER DET PÅ MIG ;) <3

HAHAHAHHA- JAG KOM PÅ EN SAK. JAG OCH SOFIA PRATADE LITE MED MIN PAPPA IGÅR OCH HAHAH, HAN HETER OM INTE ALLA VET DET ANTONIO. OCH DET ROLIGA ÄR ATT HAN HAR FÅTT SITT NAMN EFTER DEN "DÖÖÖÖKÄNDE" HÅLL I ER NU ------ ANTONIO BANDERAS. SERIÖST?:P AJA... PLUS... AAA DET SLUTAR INTE DÄR. MIN LILLEBROR HAR FÅTT SITT NAMN EFTER EN KÄND MILAN SPELARE :O SNACKA OM ATT MIN KÄRA FAR ÄR ETT STORT FAN!
ÄR TACKSAM ATT MAMMA FICK SÄGA TILL OM NÅGOT NÄR DEM BESTÄMDE NAMN TILL MIG ANNARS SKULLE JAG VÄL HETA MADONNA ELLER NÅTT :O:O HAHA (PAPPAS IDOL) HAHAH.
SOFIA HÖLL PÅ ATT DÖ AV SKRATT..(A)
 
högst upp på min önskelista :)

IMORN BLIR DET MASKERAD, HOPPAS PÅ EN TREVLIG KVÄLL :)
AJAAAAA. HEJPA!

jag som jag

vi visar dom att det är vi
men det visste alla redan

svenskac

hääääj:)
jag och ääänders  sitter med alla geeks :) vi gör som vanligt NADA!
OMG som Tony brukar säga. är sååå trötttis.  nu är det bara 50min kvar tills vi slutar, då blir det BP.
anders- försök. jag gillar ketshup och socker. det är det bästaste jag vet.
hahahhahahahahhahahhahah
neeej, nu kom punkaren in... henne är jag lite rädd för, anders med. han vågar inte sitta på min vänstra sida. han vill bara hoppa upp i mitt knä hela tiden.
självkontrollen är inte aktuell i dags läget.

nu kom det in en pomperiposssaaa!! oj, med en gardin till klänning.
nästa bunt: SVASTIKAN. nu kommer äntligen.

anna sågar den rödhåriga. syyyynd!


VI<3

JAG<33

 anders som liten :)


ha det braaaa :)
pöööössss//V

äckel

gud, efter allt jag har fått veta dem här sista dagarna skulle jag bara kunna faaaan.. ååå, jag kan inte bestämma mig för vad jag skulle vilja göra med dig. du är helt klart, helt borta för mig. du är så jävla falsk!!!! du är inte värd någon. hoppas att din pojkvän inser hur du är, annars får jag se till att han gör det ;) och tro mig, jag skulle kunna göra vad som helst!

nu är det bara en sak jag vill och det är att MIN vän inser hur du är en gång för alla! du är inte värd henne :)

pöööösss/valentina

kvällen :)

hahhaha! såå jäkla kul måste jag säga... är så trötttt, så jag får berätta "kvällen :)" imorrn istället
vill bara att det ska bli morgon så jag kan ringa till SOFIA!:P vi ska till ikea :D (åter igen)
måste prata med dig!!!!!!

nu ska jag äta upp mina tre chokladbollar med allt för mkt socker (a) :O sedan blir det kudden.

---- TRÄFFADE JESS IKVÄLL FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ JÄTTTE LÄNGE!! UNDERBART :)

godnattis.

vill inte...

du kommer snart tvinga mig att välja!! snällllllaa

jag

SUGER!!!!

not

som min lilla sofia mer än ibland brukar säga. säger jag nu!
NOT! fatttar du?!

aja, dagen har varit über :D har spenderat hela eftermiddagen med ingen mindre än sofia. antar att ingen är så speciellt chockad, speciellt inte min kära mor. haha. sofia hajar!
DÄR JAG ÄR ÄR DU OCH DÄR DU ÄR ÄR JAG!!

DU LYSER UPP DAGARNA!<3


JEEESSS HAR KOMMIT HEM NU OXÅ, OCH IMORN TRÄFFFAR JAG SOLSTRÅLEN. KOMMER BLI KUL ATT HÖRA VAD HON HAR ATT BERÄTTA OM USA!!!!!!!!! HAR SAKNAT DIG JESS.

nej, nu ska jag ringa: gisssa vem!!!
RÄTT!! MYNTTINEN

pööööösss

svenska

SITTER MED ENDAST MEDIAFOLK MEN VAFAN DET HÄR HR VARIT EN HELT OKEJ LEKTION SOM SNART LIDER MOT SITT SLUT. VI SITTER OCH ÄTER GODIS OCH SKRATTAR ÅT TONY (OBAMA)

SNART BLIR DET BODY PUMP MED SOFIA OCH ANETTTAAAAN :)

PÖÖÖÖSSS

godnatt


pöösss på dig!

HELGEN

GUUUUD! DET FINNS SÅ MYCKET JAG BARA VILL FÅ UT UR MIN KROPP! JAG VILL KUNNA KÄNNA ATT OM JAG BARA SKRIVER, SÅ KOMMER DET ATT FÖRSVINNA, MEN NEEJ! SKIT SAMMA :) MIN HELG HAR FÖR ÖVRIGT ALLT I MITT HUVUD VARIT ÜBER! JAG HAR TILLBRINGAT MYCKET TID MED MIN KÄRA SOFIA, VI HAR SOM VANLIGT HAFT DET KUUUUUUUUUL :)

MITT RUM ÄR SNART,SNART ,SNART KLART!:) SKIT FIIIINT

ANDERS, VILL BARA ATT DU SKA VETA ATT JAG BLIR SÅ GLAD NÄR JAG PRATAR MED DIG. SKA BLI KUL IMORN PÅ SVENSKA LEKTIONEN, DU OCH JAG MOT ALLA FOTONÖRDAR :D

NU SKA JAG TA ÄNNU EN CORNY FÖR ATT SEDAN RINGA SOFIA, AS USUAL! ;)

KOMMMER UPP LITE BILDER NÄR JAG FATTAR HUR JAG FÅR IN DEM... :)

PÖÖÖÖSSSSS


RSS 2.0