plusochminus

pluset går helt klart till Sofia! vi ska fa till norge i sommar :) kommer bli såååå kul. känns lite overkligt att vi kunnat få det så bra som vi har fått.. men :):)
just det, ikea blev besökt idag, köpte lite fint.

minuset gr till många saker ....:@ cherrry! suck. skolan, och att 183 dagar är slut :(:(:( vill ha mer mer mer mer mer!!! det var ju såå jäkla bra!
hoppas på en säsong 2,3,,4,5,6,7,8....1000000 oxå:)



Störd! (sorry sofia) men fan det här är verkligen värt ett stort störd från min sida.. åå orkar inte ens berätta allt... åååååå ajajajjajajajajja

robinssssson=flytta tilll sandstranden soooon please

PUSSSOCHKRAM

oliver ikväll dååå

mamma gjorde hemmagjord pizza idag så det ät vad jag precis har slängt i mig medans jag självklqart njöt. haha, yoooogan sög! så jäkla tråkigt, anette var därimot roligare :) inget illa menat. du vet ju att jag diggar dig.
ganska kul att träna när camilla är med, man får alltid lära sig nått nytt om antingen kropp eller själ. den kvinnan kan. lite sämre är att detta leder till att jag och sofia känner oss onyttiga, några som tränar för lite och lata. MEN FAN VI HAR KUUUL ÄNDÅ!

sängbrottningen som led till röda handleder med märken av fingrar är vad dagen har lämnat kvar i märken.

ska senare ikväll till oliver i strängnäs för att jobba. det va dööömkt folk sist så jag hoppas det bir lite lugnare.:)


nu blir det att ta fram chipsen och invänta lets dance. hinner se lite iaf! tummen upp.


EVELINA KRYA PÅ DIG!!


NEEEEPP, nu ska jag ringa sooooofia!!



pussshej


bravo

STÅLBORSTEN,OBH NORDICA LINT REMOVER OCH JEANSEN ÄR VAD JAG STÅR FRAMFÖR, HOPPAS PÅ ETT BRA RESULTAT. :) VAR HEMMA HOS SOFIA IGÅR, + TILL BORDET + TILL DEN ÖPPNA SPISEN + TILL MASSAGEN, ELLER NJAAAA DU FÅR ETT + OCH ETT -. HAR JU LITE ONT I FINGRET FAKTISKT... MEN MEN!:)

DUUUU, HOPPAS VERKLIGEN ATT DU HAR GÅTT UPP UR SÄNGEN NU!

i HELGEN SKA JAG ÅTERIGEN TILL STRÄNGNÄS OCH OLIVER. BLIR MITT ANDRA PASS. HOPPAS ATT DET INTE ÄR RIKTIGT LIKA MYCKET FOLK BARA, VAR SÅ JÄVKLA MKT.

JUST DET, JAG SKA GÅ BARTENDERLURS I VINTER :):):):)


RSS 2.0